Aluminium kozijn kopen in Hilvarenbeek

Denkt u erover aluminium kozijnen te plaatsen? Belisol Tilburg helpt u graag met advies op maat.

Vlakbij Hilvarenbeek vindt u Belisol Tilburg

De mogelijkheden van een aluminium kozijn zijn eindeloos. Kies voor een slank en elegant profiel, superisolerend glas, of ga voor een industriële sfeer.

Drie redenen waarom een aluminium kozijn aan te raden is:

Aluminium kozijnen hebben aanzienlijk veel voordelen ten opzichte van andere materialen. We geven u de 3 belangrijkste pluspunten van de aluminium kozijnen van Belisol Tilburg.

  • De thermische onderbreking van aluminium voorkomt condensatie op de profielen.
  • Aluminium is stevig. Het vervormt, barst, scheurt, roest en rot niet. Daarnaast zijn aluminium kozijnen onbrandbaar.
  • Aluminium heeft een ontelbaar aantal mogelijkheden dankzij het uitgebreide, elegante en stijlvolle assortiment.

Belisol Tilburg

Belisol Tilburg ligt vlakbij Hilvarenbeek.

De verkopers van Belisol in Tilburg helpen u graag met een persoonlijk adviesgesprek. De showroom van Belisol Tilburg is vrijwel altijd open, met uitzondering van zondag. Bekijk de openingstijden. U vindt deze vestiging op Jules Verneweg 21-14 in Tilburg. De showroom heeft volop parkeergelegenheid. U kunt ook telefonisch een afspraak maken of een vraag stellen. Het telefoonnummer is 013 513 62 02.

Ervaringen van klanten

Belisol Tilburg vroeg klanten hun ervaring te delen over onze aluminium kozijnen. Hieronder leest u een kleine selectie uit de duizenden ervaringen.

"Tevreden over de service van Belisol," zegt Frits uit Hilvarenbeek. "Zes (grote) aluminium raamkozijnen en dubbele tuindeuren besteld. Alles is conform afspraak geleverd. Zowel in de showroom als telefonisch/per mail zijn al onze vragen netjes en snel beantwoord en werd er met ons meegedacht waar nodig. De jongens die de kozijnen hebben geplaatst waren vakkundig en doen hun werk zichtbaar met veel plezier. Kortom, ik kan iedereen die op zoek is naar kwalitatief goede kozijnen én een goede service Belisol van harte aanraden."
"We zijn heel tevreden over Belisol", zegt Maarten uit Hilvarenbeek. "Het geleverde werk is netjes afgewerkt. Monteurs werken goed en netjes, hebben zich aan de gevraagde afspraken gehouden. Kan het aanbevelen."

Wilt u meer weten over Belisol Tilburg? Ga dan naar de site van Klantenvertellen.nl of bekijk de foto’s van onlangs opgeleverde aluminium kozijnen.

Zien we u binnenkort bij Belisol Tilburg?

Vraag een brochure aan of maak online een afspraak met een van de Belisol adviseurs uit Tilburg. Onze adviseurs heten u van harte welkom. Zij gaan graag samen met u - vrijblijvend - op zoek naar een passend en persoonlijk adviesplan. Wij hechten veel waarde aan persoonlijke begeleiding, want ieder project is maatwerk. Wellicht wordt u onze volgende tevreden klant!