Houten deur kopen in Hilvarenbeek

Houten deuren zijn immer populair. Belisol Tilburg is expert in houten deuren. Neem een kijkje in de showroom waar Belisol een ruim assortiment deuren toont.

Nabij Hilvarenbeek vindt u Belisol Tilburg

Of u nu in een oud of een nieuw huis woont, houten deuren zijn er in onnoembaar veel soorten. Zo is er voor ieder een deur die past.

Drie redenen om voor een houten deur te kiezen

Er zijn genoeg beweegredenen om voor hout te kiezen. Belisol Tilburg vertelt u graag meer over de 3 voornaamste pluspunten van hout.

  • Kleine imperfecties en schade zijn eenvoudig te verhelpen met houtvulmiddelen. Dit maakt houten deuren erg onderhoudsvriendelijk.
  • Bent u op zoek naar een deur die naadloos aansluit op uw interieur? Dan is hout de meest geschikte optie. Hout biedt een warme uitstraling en brengt direct sfeer in huis.
  • Gaat u voor een houten deur van Belisol, dan bent u ervan verzekerd dat de deur voldoet aan strenge eisen op het gebied van constructie en inbraakwering.

Belisol Tilburg

In de contreien van Hilvarenbeek vindt u Belisol Tilburg.

De showroom van Belisol Tilburg heeft een groot assortiment houten deuren en kozijnen. De verkopers staan garant voor een optimale klantbeleving. Komt u binnenkort langs? Wij zijn al meer dan 40 jaar marktleider in de branche. Belisol Tilburg is de hele week geopend, behalve op zondag.Bekijk hier de openingstijden.Uiteraard kunt u ook langskomen op afspraak. U vindt Belisol op Jules Verneweg 21-14 in Tilburg met voldoende parkeergelegenheid. Wilt u telefonisch een afspraak maken? Of heeft u een dringende vraag? Bel dan naar 013 513 62 02 om in contact te komen met één van de medewerkers.

Ervaringen van klanten

Honderden tevreden klanten kozen voor houten deuren van Belisol Tilburg. Hieronder geven wij u een kleine selectie uit de recente reviews.

"Afwerking kozijnen op professionele wijze verricht en gericht op onze wensen," zegt een gezin uit Hilvarenbeek op de site van KlantenVertellen.nl. "Niet te veel en te brede afwerklatten bv. Bij plaatsing kozijnen is rekening gehouden met bestaande bouwwijze. Er is bv een strip geplaatst om te zorgen dat er ventilatie mogelijk is onder het bestaande keralit aan de voorgevel . Dit ipv dichtkitten wat wij bij andere bedrijven hebben gezien."
Dennis uit Tilburg: "Prima bedrijf, goede communicatie en goede nazorg indien nodig! De verkopers hebben er verstand van en weten waar ze over praten. Communicatie gaat ook vlot en ze zijn altijd bereikbaar. De monteurs die gestuurd worden zijn ook topgasten die je zeker in huis kan halen. Werken netjes en zijn zeer kundig."

Wilt u weten hoe andere klanten Belisol Tilburg beoordelen? Ga naar de website Klantenvertellen.nl. Of bekijk hier foto’s van recente Belisol projecten.

Zien we u binnenkort bij Belisol Tilburg?

Bent u op zoek naar een professionele partij? Wij werken uitsluitend met gecertificeerde vakmensen. Vraag dan online een brochure aan of maak direct een afspraak met een medewerker van Belisol Tilburg. Samen oriënteren we ons op de diverse mogelijkheden. We zien u graag in onze showroom voor vrijblijvend advies op maat en heten u van harte welkom!