Aluminium kozijnen in Loon op Zand

Aluminium is het materiaal bij uitstek voor grote raamoppervlakken. Denkt u erover aluminium kozijnen aan te schaffen of te laten plaatsen? Belisol Tilburg geeft u graag advies in uw keuze.

Vlakbij Loon op Zand vindt u Belisol Tilburg

Een aluminium kozijn is in veel situaties een aantrekkelijke oplossing. Aluminium komt in veel soorten en is eenvoudig te onderhouden. Er is daarom altijd wel een model dat aansluit bij uw wensen en eisen.

Drie redenen waarom een aluminium kozijn aan te raden is:

Twijfelt u over de keuze voor aluminium kozijnen? Misschien dat de volgende 3 pluspunten van aluminium kozijnen van Belisol Tilburg u kunnen overhalen.

  • Aluminium heeft een bijkomend voordeel dat u kunt kiezen uit verschillende afwerkingsprofielen en de verdelingen tussen of op het glas.
  • Aluminium is duurzaam en vormvast: het wordt van nature niet aangetast door uv-stralen of vocht en krijgt nog een extra beschermende laag.
  • Aluminium kozijnen zijn geluidwerend dankzij de goede isolatie.

Belisol Tilburg

Belisol Tilburg ligt vlakbij Loon op Zand.

Bij Belisol Tilburg vindt u een uitgebreide collectie aluminium kozijnen. De adviseurs streven ernaar dat iedere klant met tevreden gevoel naar huis gaat. U kunt de showroom van Belisol Tilburg iedere dag bezoeken, behalve op zondag. Bekijk hier de openingstijden. U vindt de showroom op Jules Verneweg 21-14 in Tilburg. U kunt er ook voor kiezen vooraf telefonisch een afspraak te maken met één van de verkopers. Het telefoonnummer is 013 513 62 02.

Referenties

Bij Belisol Tilburg hechten we veel waarde aan wat klanten vinden en denken. Daarom vroegen wij klanten naar hun ervaringen met Belisol. Hieronder vindt u een aantal recente reviews van klanten die kozen voor een aluminium kozijn van Belisol.

"Meerdere offertes aangevraagd op dezelfde specificatie," reageert Henk uit Tilburg. "Belisol was de goedkoopste, op basis van een zeer correcte en volledige vragenlijst van Belisol."
"Een venster als kader voor een "levend schilderij", dat was wat ik zocht én wat ik heb gekregen," vertelt Ineke uit Loon op Zand. "De verkoper heeft dat heel goed begrepen en kunnen vertalen. De monteurs waren aardig en hebben prima werk geleverd. Een flinke aanslag op mijn budget, maar dat was het zeker waard."

Meer weten over de klantervaring over Belisol Tilburg? Ga naar de site van Klantenvertellen.nl of bekijk de foto’s van recent opgeleverde aluminium kozijnen.

Zien we u binnenkort bij Belisol Tilburg?

Wij helpen u met veel plezier verder. Samen bekijken we de verschillende mogelijkheden en doen u, vrijblijvend, een voorstel op maat. Begeleiding staat bij Belisol altijd voorop. Vraag de brochure nu direct aan of maak online een afspraak met een van de medewerkers van Belisol Tilburg. Zij verwelkomen u graag in de showroom. Hopelijk tot ziens!