Aluminium kozijnen Oisterwijk

Kiest u voor een aluminium kozijn? Bij Belisol Tilburg helpen we u bij het maken van de juiste keuze. Daarnaast worden onze aluminium kozijnen altijd vakkundig geplaatst door specialisten.

Vlakbij Oisterwijk vindt u Belisol Tilburg

Kiest u voor een aluminium kozijn? Dan zijn de mogelijkheden ontelbaar. Aluminium komt namelijk in veel soorten en maten. Elegant of klassiek? Modern of industrieel? Wit, zwart of grijs? Voor ieder type woning is er een passend kozijn.

Drie tips om voor een aluminium kozijn te kiezen

Belisol Tilburg geeft u drie redenen waarom een aluminium kozijn de meest verstandige oplossing is. Lees hier over de voordelen van aluminium.

  • Aluminium is duurzaam en vormvast: het wordt van nature niet aangetast door uv-stralen of vocht en krijgt nog een extra beschermende laag.
  • De sterke profielen van aluminium kozijnen zijn ideaal voor grote raamoppervlakken.
  • Aluminium kozijnen zijn geluidwerend dankzij de goede isolatie.

Belisol Tilburg

In de buurt van Oisterwijk vindt u Belisol Tilburg.

De vestiging van Belisol in Tilburg heeft een brede collectie aluminium kozijnen. De specialisten voorzien iedere klant van advies op maat. Bij ons is ieder project maatwerk. Deze locatie is de hele week geopend, behalve op zondag Kijk hier voor de openingstijden. Belisol vindt u op Jules Verneweg 21-14, Tilburg. De showroom heeft voldoende parkeerplaatsen. Mocht u daar behoefte aan hebben, dan kunt u ook telefonisch in contact komen met de medewerkers via 013 513 62 03.

Referenties

Honderden tevreden klanten kozen voor aluminium kozijnen van Belisol Tilburg. Hieronder geven wij u een bescheiden selectie uit de recente reviews.

"De kozijnen zitten er nu een paar dagen in en eigenlijk ben ik nu al zeer tevreden," vertelt Robert uit Tilburg. "De kozijnen zijn netjes gemonteerd en keurig afgewerkt. Gewoon een tevreden klant."
"Een venster als kader voor een "levend schilderij", dat was wat ik zocht én wat ik heb gekregen," vertelt Ineke uit Oisterwijk. "De verkoper heeft dat heel goed begrepen en kunnen vertalen. De monteurs waren aardig en hebben prima werk geleverd. Een flinke aanslag op mijn budget, maar dat was het zeker waard."

Wilt u meer weten over Belisol Tilburg? Ga dan naar de site van Klantenvertellen.nl of bekijk de foto’s van onlangs opgeleverde aluminium kozijnen.

Zien we u binnenkort bij Belisol Tilburg?

Graag maken we van u onze volgende tevreden klant. Kom bij Belisol Tilburg langs voor vrijblijvend advies en een passend voorstel. Een afspraak met een adviseur van Belisol Tilburg maakt u online. Of vraag nu direct een brochure aan. Onze experts nodigen u van harte uit in onze showroom. Hopelijk tot snel!