Houten deur kopen in Oisterwijk

De keuze voor een houten deur is niet eenvoudig. Ieder type deur heeft zijn eigen voor- en nadelen. Zo kenmerken houten deuren zich door de lange levensduur. Bij Belisol Tilburg kunnen ze u meer vertellen over de voordelen van hout.

Nabij Oisterwijk vindt u Belisol Tilburg

Houten deuren zijn de meest populaire en meest geplaatste deuren in Nederland. De prijs van houten deuren verschilt per duurzaamheidsklasse en model.

Drie redenen waarom een houten deur aan te raden is:

Om u een handje te helpen geven wij u drie redenen om te kiezen voor een houten deur van Belisol Tilburg.

  • Houten deuren zijn uniek. Geen deur is hetzelfde. Dit komt door de specifieke houtnerfpatronen in de deur. Houten deuren geven daardoor een authentieke uitstraling.
  • Een houten deur heeft een isolerende werking. Dit zorgt voor een flinke besparing op de energierekening.
  • Houten deuren gaan zo'n 40 tot 75 jaar mee. Het is de investering dus zeker waard.

Belisol Tilburg

Belisol Tilburg ligt op korte rijafstand van Oisterwijk.

De specialisten van Belisol Tilburg vertellen u graag meer over het uitgebreide assortiment van houten deuren. Belisol is al ruim meer dan 40 jaar marktleider op het gebied van deuren en kozijnen. De vestiging is de hele week geopend, dus komt u vooral eens langs. Op zondag is de showroom gesloten. Bekijk hier de openingstijden. U vindt Belisol op Jules Verneweg 21-14 in Tilburg. U kunt er ook voor kiezen om vooraf telefonisch een afspraak te maken. Ook voor tips kunt u bij ons terecht. Het telefoonnummer is 013 513 62 03.

Referenties

Bij Belisol Tilburg hechten we waarde aan goed klantcontact. Wij vroegen onze klanten om een beoordeling van onze service en houten deuren. Hieronder vindt u een kleine greep uit recente reacties.

"Soepele en snelle, maar vooral vriendelijke en nette mensen," reageert Rudy uit Oisterwijk. "Als er iets was dan werd dat snel naar tevredenheid opgelost / afgewerkt."
"Afwerking kozijnen op professionele wijze verricht en gericht op onze wensen," zegt een gezin uit Oisterwijk op de site van KlantenVertellen.nl. "Niet te veel en te brede afwerklatten bv. Bij plaatsing kozijnen is rekening gehouden met bestaande bouwwijze. Er is bv een strip geplaatst om te zorgen dat er ventilatie mogelijk is onder het bestaande keralit aan de voorgevel . Dit ipv dichtkitten wat wij bij andere bedrijven hebben gezien."

Wilt u meer weten over Belisol Tilburg? Ga dan naar de site van Klantenvertellen.nl of bekijk de foto’s van onlangs opgeleverde houten deuren.

Kom langs in de royale showroom van Belisol Tilburg.

We nodigen u graag uit voor een persoonlijk adviesgesprek. U kunt online een afspraak maken met een adviseur van Belisol Tilburg. Of vraag direct online een brochure aan. Onze verkopers kijken samen met u naar uw mogelijkheden en wensen, en maken vrijblijvend een offerte. U bent van harte welkom. Wellicht tot snel!