Houten kozijnen in Oisterwijk

Denkt u erover een houten kozijn te plaatsen? Belisol Tilburg is expert in alle type kozijnen en kan u adviseren welk kozijn het beste bij uw woning past.

Vlakbij Oisterwijk vindt u Belisol Tilburg

Houten kozijnen worden gemaakt van diverse soorten hout. Kiest u bijvoorbeeld voor afrormosia of meranti? Ieder type hout heeft zijn eigen voor- en nadelen.

Drie redenen om voor een houten kozijn te kiezen:

Kent u de voordelen van houten kozijnen? Belisol Tilburg verzamelde voor u de 3 belangrijkste pluspunten.

  • Bent u op zoek naar een kozijn dat naadloos aansluit op uw interieur? Dan is hout de beste optie. Hout biedt een warme uitstraling en brengt direct sfeer in huis.
  • Houten kozijnen zijn gemakkelijk over te schilderen in een andere kleur. Bij andere materialen zoals kunststof is dit moeilijk, of onmogelijk. Deze flexibiliteit zorgt ervoor dat u houten kozijnen eenvoudig op uw eigen smaak aan kunt passen.
  • Hout heeft een isolerende werking. Dit zorgt voor een flinke besparing op de energierekening.

Belisol Tilburg

De locatie van Belisol Tilburg ligt op korte afstand van Oisterwijk.

Deze locatie heeft een assortiment deuren en houten kozijnen. De eigenaar, Jankees Padmos, staat garant voor een optimale klantbeleving en begeleiding. Komt u binnenkort langs? Belisol Tilburg is de hele week geopend, behalve op zondag. Bekijk hier de openingstijden. Uiteraard kunt u ook langskomen op afspraak. U vindt Belisol op Jules Verneweg 21-14 in Tilburg met voldoende gelegenheid tot parkeren. Wilt u telefonisch een afspraak maken? Of heeft u een dringende vraag? Bel dan naar 013 513 62 02.

Referenties

Wanneer u op zoek bent naar een houten kozijn, is het van belang dat u goed wordt voorgelicht. Belisol Tilburg helpt u graag aan de hand van een persoonlijk advies. Hieronder vindt u een aantal recente ervaringen van klanten die kozen voor de houten kozijnen van Belisol.

Peter uit Oisterwijk: "Duidelijk advies en goed meegedacht in de voorbereidingen. De monteurs hebben goed werk geleverd en waren naast vakkundig ook vriendelijk. Erg tevreden."
"Nu meerdere ervaringen gehad met Belisol," vertelt Belinda uit Oisterwijk. "Altijd klantvriendelijk en meedenkend. Zelfs als de kozijnen al jaren in de woning aanwezig zijn en er problemen ontstaan, dan komen ze zo snel mogelijk om het probleem op te lossen. Voor ons niets dan lof."

Meer klanten lieten hun ervaring achter op de website Klantenvertellen.nl. Of bekijk de foto’s van recent opgeleverde houten kozijnen op Belisol.nl.

Kom langs in de showroom van Belisol Tilburg.

We helpen u graag verder. Samen kijken we vrijblijvend naar de verschillende opties en doen u een voorstel op maat. Vraag de brochure aan of maak online een afspraak met een van de medewerkers van Belisol Tilburg. We verwelkomen u graag in de showroom. Hopelijk tot ziens!