Houten kozijnen in Oisterwijk

De keuze voor een kozijn is geen gemakkelijke. Ieder type kozijn heeft zijn eigen kenmerken. Zo kenmerkt hout zich door de lange levensduur. Bij Belisol Tilburg kunnen ze u meer vertellen over de voordelen van hout.

Vlakbij Oisterwijk vindt u Belisol Tilburg

Houten kozijnen zijn sinds jaar en dag favoriet. Ze zijn er in veel verschillende vormen, soorten en maten. Robuust, landelijk of klassiek, er is voor ieder wat wils.

Drie redenen waarom een houten kozijn aan te raden is:

Wij geven u drie redenen waarom een houten kozijn van Belisol Tilburg de ideale oplossing is:

  • Een houten kozijn is eenvoudig te bewerken en repareren. Dit type kozijn is daarom ideaal voor renovatiewerkzaamheden, wat een langere levensduur kan opleveren.
  • Hout heeft een isolerende werking. Dit zorgt voor een flinke besparing op de energierekening.
  • Een houten kozijn kan in veel verschillende stijlen vervaardigd worden: klassiek met ornamenten of juist modern en strak. De uitstraling van het kozijn stemt u simpelweg af op uw persoonlijke stijl.

Belisol Tilburg

In de omgeving van Oisterwijk vindt u de locatie van Belisol Tilburg.

Deze vestiging heeft verschillende houten kozijnen. Eigenaar Jankees Padmos voorziet iedere klant van advies op maat. De showroom is de hele week geopend, behalve op zondag Kijk hier voor de exacte openingstijden. U vindt deze vestiging op het volgende adres: Jules Verneweg 21-14, Tilburg. Belisol Tilburg heeft volop parkeermogelijkheden. Natuurlijk kunt u ook telefonisch in contact komen met de medewerkers via 013 513 62 03.

Referenties

Bij Belisol Tilburg hechten we waarde aan klantcontact. Wij vroegen onze klanten om een beoordeling van onze service en houten kozijnen. Hieronder vindt u een kleine greep uit recente reviews.

"Belisol is een bedrijf waar je op kunt vertrouwen en bouwen," vertelt Rob uit Tilburg. "Mensen zijn zeer correct en vakbekwaam."
"Het hele huis van zolder tot begane grond laten voorzien van nieuwe kozijnen, deuren en rabatdelen," vertelt Arie uit Oisterwijk. "Vakkundige en vriendelijke monteurs. Door een inmeetfout kon 1 raam niet in diezelfde week vervangen worden, daar ging helaas weer een paar weken overheen. Maar het is uiteindelijk wel goed opgelost (op de laatste dag voor de bouwvak, met man en macht). De afwerking is goed en ze laten geen zooi achter."

Wilt u meer ervaringen lezen over Belisol Tilburg? Ga dan naar de site van Klantenvertellen.nl of bekijk de foto’s van onlangs opgeleverde houten kozijnen.

Zien we u binnenkort bij Belisol Tilburg?

We zouden ook u graag zien als tevreden klant. Kies ervoor om een brochure aan te vragen of maak online of telefonisch een afspraak met een van de adviseurs van Belisol Tilburg. Dan gaan wij samen met u op zoek naar een passende oplossing. We nodigen u van harte uit voor een bezoek aan onze showroom. Wellicht tot snel!