Schuifpui Oisterwijk

Laat uw schuifpui plaatsen door Belisol Tilburg. De medewerkers van Belisol zijn ervaren vakmensen en geven graag antwoord op al uw vragen.

Nabij Oisterwijk vindt u Belisol Tilburg

Schuifpuien hebben de afgelopen jaren flink terrein gewonnen. De schuifpui geeft meerwaarde aan uw woning zonder dat de veiligheid in het geding komt.

Drie redenen om een schuifpui te kiezen

Hier de drie belangrijkste redenen om te kiezen voor een schuifpui van Belisol Tilburg.

  • U bent verzekerd van veel daglicht in uw woning dankzij de schuifpui.
  • Uw schuifpui kan niet stuk waaien. In tegenstelling tot een gewone deur die bij extreme weersomstandigheden uit zijn voegen kan waaien.
  • De schuifpui heeft een ontelbaar aantal mogelijkheden dankzij het uitgebreide, elegante en stijlvolle assortiment.

Belisol Tilburg

In de contreien van Oisterwijk vindt u de locatie van Belisol Tilburg.

Deze showroom heeft een breed gamma van deuren, kozijnen en schuifpuien. Eigenaar Jankees Padmos voorziet iedere klant van advies op maat. Wij hechten waarde aan maatwerk! Deze locatie is de hele week geopend, behalve op zondag Kijk hier voor de openingstijden. Belisol vindt u op Jules Verneweg 21-14, Tilburg. De showroom heeft voldoende parkeerplaatsen. Mocht u daar behoefte aan hebben, dan kunt u ook telefonisch in contact komen met de medewerkers via 013 513 62 03.

Referenties

Belisol Tilburg voorziet dagelijks circa 150 gezinnen van nieuwe kozijnen, deuren en schuifpuien. Omdat wij waarde hechten aan de mening van onze klanten, vroegen wij een aantal klanten om hun ervaring te delen. Hieronder leest u recente beoordelingen.

"Een venster als kader voor een "levend schilderij", dat was wat ik zocht én wat ik heb gekregen," vertelt Ineke uit Tilburg. "De verkoper heeft dat heel goed begrepen en kunnen vertalen. De monteurs waren aardig en hebben prima werk geleverd. Een flinke aanslag op mijn budget, maar dat was het zeker waard."
Steven uit Tilburg: "Twee jaar geleden voorkant van huis gedaan. Deze week achterkant voorzien van kozijnen en glas. Beide keren vallen me de monteurs op. Afspraak is afspraak. Beleefd en geen poespas. Plaatsing en afwerking top! Afgelopen jaren het een en ander laten doen door externe partijen (keuken), steeds teleurstellend. Belisol is voor mij hierop een uitzondering. Monteurs met liefde en kunde voor het vak. Mijn dank!"

Op Klantenvertellen.nl laten meer klanten weten wat ze van Belisol Tilburg vinden. Of bekijk de foto’s van recent opgeleverde schuifpuien.

Komt u ook naar Belisol Tilburg?

Bent u er al uit? Of kunt u wel wat extra hulp gebruiken? Vraag hier de brochure aan of maak online een afspraak met een expert van Belisol Tilburg. Samen gaan we op zoek naar de oplossing die het beste aansluit bij uw wensen, en doen we een vrijblijvend voorstel. Vakmanschap staat bij ons voorop. Zien we u binnenkort in onze showroom? Wellicht tot snel!