Houten deuren Loon op Zand

Houten deuren zijn immer populair. Belisol Tilburg is expert in houten deuren. Neem een kijkje in de showroom waar Belisol een ruim assortiment deuren toont.

In de buurt van Loon op Zand vindt u Belisol Tilburg

Kiest u voor een houten deur? Dan zijn de mogelijkheden ontelbaar. Hout komt in veel soorten en maten. Industrieel of klassiek? Modern of landelijk? Grijs, groen of geel? Voor ieder type woning is er een passende deur.

Drie redenen om voor een houten deur te kiezen

De keuze voor de juiste deur is geen eenvoudige. Daarom geven wij u 3 argumenten om voor een houten deur van Belisol Tilburg te kiezen.

  • Kleine imperfecties en schade zijn eenvoudig te verhelpen met houtvulmiddelen. Dit maakt houten deuren erg onderhoudsvriendelijk.
  • Bent u op zoek naar een deur die naadloos aansluit op uw interieur? Dan is hout de meest geschikte optie. Hout biedt een warme uitstraling en brengt direct sfeer in huis.
  • Houten deuren zijn eenvoudig over te schilderen in een nieuwe kleur. Bij andere materialen zoals kunststof is dit moeilijk, of onmogelijk. Deze flexibiliteit zorgt ervoor dat uw houten deuren eenvoudig op uw wisselende smaak aan te passen zijn.

Belisol Tilburg

In de contreien van Loon op Zand vindt u Belisol Tilburg.

De showroom van Belisol Tilburg heeft een groot assortiment houten deuren en kozijnen. De verkopers staan garant voor een optimale klantbeleving. Komt u binnenkort langs? Wij zijn al meer dan 40 jaar marktleider in de branche. Belisol Tilburg is de hele week geopend, behalve op zondag.Bekijk hier de openingstijden.Uiteraard kunt u ook langskomen op afspraak. U vindt Belisol op Jules Verneweg 21-14 in Tilburg met voldoende parkeergelegenheid. Wilt u telefonisch een afspraak maken? Of heeft u een dringende vraag? Bel dan naar 013 513 62 02 om in contact te komen met één van de medewerkers.

Ervaringen van klanten

Bij Belisol Tilburg hechten we waarde aan goed klantcontact. Wij vroegen onze klanten om een beoordeling van onze service en houten deuren. Hieronder vindt u een kleine greep uit recente reacties.

"Afwerking kozijnen op professionele wijze verricht en gericht op onze wensen," zegt een gezin uit Loon op Zand op de site van KlantenVertellen.nl. "Niet te veel en te brede afwerklatten bv. Bij plaatsing kozijnen is rekening gehouden met bestaande bouwwijze. Er is bv een strip geplaatst om te zorgen dat er ventilatie mogelijk is onder het bestaande keralit aan de voorgevel . Dit ipv dichtkitten wat wij bij andere bedrijven hebben gezien."
"Dit grote project is uitstekend verlopen," vertelt Wim uit Loon op Zand. "Ik heb in jaren persoonlijk niet zo'n goed bedrijf meegemaakt. We kunnen terug zien op een prima verlopen grote verbouwing. Het bedrijf was ons aanbevolen door makelaar Bos in Zutphen. Die had via een klant van hen gehoord dat deze "jongens" goed werk verrichten tegen een zeer acceptabele prijs. Dit kunnen we beamen."

Meer reviews vindt u op de website Klantenvertellen.nl. Of bekijk de foto’s van recent opgeleverde houten deuren op Belisol.nl.

Zien we u binnenkort bij Belisol Tilburg?

We nodigen u graag uit voor een persoonlijk adviesgesprek. U kunt online een afspraak maken met een adviseur van Belisol Tilburg. Of vraag direct online een brochure aan. Onze verkopers kijken samen met u naar uw mogelijkheden en wensen, en maken vrijblijvend een offerte. U bent van harte welkom. Wellicht tot snel!