Aluminium deuren in Hilvarenbeek

Een nieuwe aluminium deur nodig? Bij Belisol Tilburg treft u in de showroom een groot scala aluminium deuren aan.

Vlakbij Hilvarenbeek vindt u Belisol Tilburg

Aluminium is een veel gebruikte metaalsoort. Ondanks het lichte gewicht is aluminium stevig en robuust. Daardoor is het de ideale materiaalsoort voor deuren.

Drie redenen om voor een aluminium deur te kiezen:

Wij geven u drie redenen waarom een aluminium deur van Belisol Tilburg een slimme zet is.

  • Deuren van aluminium zijn onderhoudsvriendelijk. Ze trekken geen stof aan en hoeven niet opnieuw geschilderd te worden.
  • Aluminium is duurzaam en vormvast: het wordt van nature niet aangetast door uv-stralen of vocht en krijgt nog een extra beschermende laag.
  • Aluminium is leverbaar in tal van kleuren. U kunt er ook voor kiezen om de binnenkant van de deur een andere kleur te geven dan de buitenkant.

Belisol Tilburg

Belisol Tilburg ligt vlakbij Hilvarenbeek.

Belisol Tilburg heeft een groot scala aluminium deuren. De verkopers helpen u graag met advies op maat. Belisol heeft reeds meer dan 40 jaar ervaring in het plaatsen van deuren en kozijnen. Belisol Tilburg is de hele week geopend, behalve op zondag. De exacte openingstijden vindt u hier. Het adres van de showroom is: Jules Verneweg 21-14 in Tilburg. Mocht u vragen hebben, dan kunt u ook telefonisch contact opnemen via 013 513 62 02.

Referenties

De experts van Belisol Tilburg hebben aluminium deuren geplaatst bij duizenden tevreden klanten. Hieronder leest u een kleine selectie van enkele recente ervaringen van deze klanten.

"In de volle breedte heel goede ervaringen," aldus Derk Jan uit Tilburg. "Fijne, kundige monteurs en geen concessies aan de kwaliteit. Een krasje op een raam werd ons proactief gemeld en er werd gezegd dat er een nieuw raam zou worden besteld. Niet de goedkoopste aanbieder van kozijnen, maar we hebben er geen moment spijt van gehad."
Steven uit Tilburg: "Twee jaar geleden de voorkant van huis gedaan. Deze week de achterkant voorzien van kozijnen en glas. Beide keren vallen me de monteurs op. Afspraak is afspraak. Beleefd en geen poespas. Plaatsing en afwerking top! Afgelopen jaren het een en ander laten doen door externe partijen (keuken), steeds teleurstellend. Belisol is voor mij hierop een uitzondering. Monteurs met liefde en kunde voor het vak. Mijn dank!"

Wilt u weten hoe andere klanten Belisol Tilburg beoordelen? Ga naar Klantenvertellen.nl. Hier vindt u foto's van recente geplaatste Belisol aluminium deuren.

We zien u graag bij Belisol Tilburg.

Bent u onze volgende tevreden klant? Samen met u ontwikkelen we een persoonlijk adviesplan. U kunt direct een brochure aanvragen. Of maak eenvoudig online een afspraak met Jankees Padmos van Belisol Tilburg. We kijken uit naar uw bezoek. U bent van harte welkom!