Kunststof kozijnen Hilvarenbeek

Denkt u erover om een kunststof kozijn te plaatsen? Belisol Tilburg is gespecialiseerd in alle type kozijnen en kan u adviseren welk kozijn bij uw situatie past. Een goed advies vinden wij van groot belang!

Nabij Hilvarenbeek vindt u Belisol Tilburg

Een kunststof kozijn is een goede investering voor de toekomst van u en uw woning. Dit type kozijn is zowel op korte, als lange termijn vaak het voordeligst. Daarom zijn kunststof kozijnen zo ontzettend populair in Nederland.

Drie redenen waarom een kunststof kozijn aan te raden is:

Twijfelt u nog over de keuze voor een kunststof kozijn? Wellicht dat de volgende 3 voordelen van kunststof kozijnen van Belisol Tilburg u kunnen overtuigen.

  • Naar verwachting gaan kunststof kozijnen langer dan 50 jaar mee. Daarom krijgt u bij Belisol op veel modellen de eerste 20 jaar garantie.
  • U zou het misschien niet direct zeggen, maar kunststof is milieuvriendelijk. Dit vanwege de lange levensduur en de mogelijkheid om de kozijnen te recyclen aan het einde van de levensloop.
  • Kunststof kozijnen staan niet alleen voor kwaliteit, maar ook voor veiligheid. De kozijnen zijn namelijk inbraakwerend. Kunststof is oersterk materiaal, wat betekent dat het materiaal niet versplintert bij een poging tot inbraak.

Belisol Tilburg

De locatie van Belisol Tilburg ligt op korte afstand van Hilvarenbeek.

Belisol Tilburg heeft een uitgebreide en moderne showroom, waar eigenaar Jankees Padmos alles in goede banen leidt. De showroom van Belisol Tilburg is vrijwel altijd open, met uitzondering van zondag. Bekijk de openingstijden. Het adres is Jules Verneweg 21-14 in Tilburg. U kunt ook telefonisch een afspraak maken of een vraag stellen. Het nummer is 013 513 62 02.

Ervaringen van klanten

Belisol in Tilburg heeft jarenlange ervaring en helpt dagelijks circa 150 gezinnen. Hieronder leest u een aantal reviews van klanten die onlangs kozen voor een kunststof kozijn van Belisol.

"Zowel de adviseur Jochem Boxman alsmede de monteurs Johnny en Mario zijn zeer deskundig in advies en nauwkeurig in het plaatsen en afwerken," zegt Jan uit Tilburg. "4 ramen en 3 deuren geplaatst binnen 4 dagen zoals was afgesproken. Zeer tevreden met de kunststof kozijnen en ramen."
Karin uit Hilvarenbeek: "In een klassiek pand uit 1895 kunststof kozijnen plaatsen leek me vrijwel ondenkbaar. Niettemin adviseerde Belisol toch om dit te doen en zij beloofden om de oorspronkelijke stijl en uitstraling te behouden. Uiterst beleefde en bekwame monteurs kwamen de klus klaren. Het resultaat was echt ongelooflijk. Zowel het buiten- als binnenaanzicht is echt in de stijl en ik kan nu gebruik maken van diverse kiepstanden om te ventileren. "

Meer ervaringen over Belisol Tilburg vindt u op Klantenvertellen.nl. Hier vindt u recensies van recent opgeleverde kozijnen .

Maak een afspraak in de showroom van Belisol Tilburg

Wordt u onze volgende tevreden klant? Vraag een brochure aan of maak online een afspraak met een van de Belisol adviseurs uit Tilburg. We zien u graag tegemoet in onze showroom. Dan gaan we samen - vrijblijvend - op zoek naar een passend advies. Wellicht tot snel!