Kunststof deuren Oisterwijk

De keuze voor een deur is geen gemakkelijke. Ieder type deur heeft unieke kenmerken. Zo kenmerkt kunststof zich door het robuuste karakter. Bij Belisol Tilburg begeleiden we u bij het maken van de juiste keuze.

In de buurt van Oisterwijk vindt u Belisol Tilburg

Een kunststof deur is in de meeste situaties de beste en voordeligste oplossing. De verkoop van deze deuren neemt al jarenlang gestaag toe. Kunststof deuren zijn er in veel soorten, maten en kleuren. Er is daarom altijd wel een model dat aansluit bij uw wensen en eisen.

Drie redenen om voor een kunststof deur te kiezen

Om u een handje te helpen met uw keuze geven wij u drie redenen om te kiezen voor een kunststof deuren van Belisol Tilburg.

  • Kunststof deuren zijn bestand tegen alle weersomstandigheden. Een kunststof deur is wind- en waterdicht.
  • U zou het misschien niet direct zeggen, maar kunststof is milieuvriendelijk. Dit vanwege de lange levensduur van de deuren.
  • Kunststof deuren zijn erg onderhoudsvriendelijk. Even snel een natte doek en ze zijn weer spic en span.

Belisol Tilburg

Belisol Tilburg ligt op korte rijafstand van Oisterwijk.

Belisol Tilburg heeft een uitgebreide en moderne showroom, met een gamma van kozijnen en deuren. Hier leidt eigenaar Jankees Padmos alles in goede banen. De showroom van Belisol Tilburg is vrijwel altijd open, met uitzondering van zondag. Bekijk de openingstijden. Het adres is Jules Verneweg 21-14 in Tilburg. U kunt ook telefonisch een afspraak maken of een vraag stellen. Het nummer is 013 513 62 03.

Ervaringen van klanten

Bij Belisol Tilburg hechten we veel waarde aan klantcontact. Maatwerk staat bij ons voorop. Wij vroegen klanten om een beoordeling van de service en de producten. Hieronder leest u een kleine greep uit recente reviews.

Chris: "Ondanks wat tegenvallers tijdens de uitvoering (welke Belisol had kunnen voorkomen, maar prima heeft opgelost) zijn we erg blij met het eindresultaat. 'Alles voor een tevreden klant' blijkt absoluut geen loze belofte."
Antoinette uit Tilburg: "Kunststof kozijnen zijn duur en ik geef het geld persoonlijk liever uit aan vakantie met gezin. Toch hebben we in het hele huis kozijnen laten vervangen door Belisol. En ....wat een "kado" en zegen is het. Ik ben er nog steeds dagelijks blij mee. Ons huis straalt luxe uit, het is lekker warm binnen en e.e.a is makkelijk schoon te houden. Scheelt enorm in stookkosten. Ik had al eerder een bericht en complimenten achtergelaten op de website, maar wil ten alle tijden referent blijven. Ik ben en blijf -als zeer tevreden klant- ambassadeur voor Belisol!"

Wilt u meer ervaringen lezen over Belisol Tilburg? Ga dan naar de site van Klantenvertellen.nl of bekijk de foto’s van onlangs opgeleverde kunststof deuren.

Kom naar Belisol Tilburg.

Wordt u onze volgende tevreden klant? Vraag een brochure aan of maak online een afspraak met een van de Belisol adviseurs uit Tilburg. We zien u graag tegemoet in onze showroom. Dan gaan we samen - vrijblijvend - op zoek naar een passend advies op maat. Wellicht tot snel!