Kunststof deuren Oisterwijk

Laat een kunststof deur plaatsen door Belisol Tilburg. Op veel modellen krijgt u 20 jaar garantie.

Vlakbij Oisterwijk vindt u Belisol Tilburg

Kunststof deuren hebben de laatste jaren flink terrein gewonnen. Waar men vroeger vooral voor houten deuren koos en kunststof te boek stond als minder fraai, zien we tegenwoordig dat houten deuren vaak worden vervangen door de kunststof variant.

Drie redenen om voor een kunststof deur te kiezen

Wij geven u drie redenen waarom een kunststof deur van Belisol Tilburg de juiste keus is.

  • Een kunststof deur is bestand tegen UV-straling waardoor uw deur kleurvast blijft. U hoeft dus nooit meer te schilderen. Tegenwoordig komen kunststof deuren in allerlei verschillende kleuren, de mogelijkheden zijn eindeloos.
  • Kunststof deuren staan niet alleen voor kwaliteit, maar ook voor veiligheid. Deze deuren zijn namelijk inbraakwerend. Kunststof is een oersterk materiaal, wat betekent dat het materiaal niet versplintert bij een poging tot inbraak.
  • Kunststof deuren zijn extra isolerend. De deuren van Belisol hebben zowel een uitstekende warmte-isolatie als geluidsisolatie. Dit zult u vrij snel merken aan de dalende stookkosten.

Belisol Tilburg

Belisol Tilburg ligt vlakbij Oisterwijk.

Deze vestiging heeft een omvangrijke showroom met een breed scala aan kunststof deuren. Eigenaar Jankees Padmos streeft ernaar iedere klant te voorzien van een persoonlijk advies op maat. Juist daarin blinkt Belisol uit. De showroom is geopend, behalve op zondag Kijk hier voor de openingstijden. U vindt deze vestiging op het volgende adres: Jules Verneweg 21-14, Tilburg. Natuurlijk kunt u ook telefonisch in contact komen met deze locatie. Het telefoonnummer is 013 513 62 02.

Referenties

Duizenden tevreden klanten kozen voor kunststof deuren van Belisol Tilburg. Wij garanderen een optimale plaatsing. Hieronder geven wij u een kleine selectie van recente ervaringen.

Christien uit Oisterwijk: "We zijn super tevreden met onze nieuwe kozijnen en ik kan iedereen aanraden om bij Belisol te kopen."
“We zijn heel blij met de nieuwe ramen,” zegt Ray uit Oisterwijk op Klantenvertellen.nl. “Het voorwerk, de offerte en het opmeten, verliepen prettig. Het plaatsen van de ramen ging fantastisch. De mannen waren samen een perfect team, geheel op elkaar ingespeeld en zeer kundig. Naast het niet meer hoeven schilderen van de kozijnen is het fijn te merken dat de kamers zowel akoestisch als thermisch veel beter geïsoleerd zijn dan de oude.”

Meer klanten lieten hun ervaring achter op Klantenvertellen.nl of kijk op voor de foto’s van recent opgeleverde kunststof deuren.

Maak een afspraak in de showroom van Belisol Tilburg

Wordt u onze volgende tevreden klant? Vraag direct een brochure aan. Of maak online een afspraak met een van de medewerkers van Belisol Tilburg. Zij staan u graag te woord of maak online een afspraak met een adviseur van Belisol Tilburg. Graag verwelkomen we u in onze showroom. We kijken vrijblijvend - samen met u - naar de mogelijkheden en doen u een passend voorstel. Hopelijk tot snel!