Kunststof kozijn kopen in Oisterwijk

Laat een kunststof kozijn plaatsen door Belisol Tilburg. Op veel van onze kunststof modellen krijgt u standaard 20 jaar garantie.

In de buurt van Oisterwijk vindt u Belisol Tilburg

Kunststof kozijnen zijn gemaakt van pvc en dienen voornamelijk als vervanging voor versleten houten kozijnen. Het voordeel is dat deze vele malen makkelijker zijn te onderhouden dan de houten varianten.

Drie redenen om voor een kunststof kozijn te kiezen

Wij geven u drie redenen waarom een kunststof kozijn van Belisol Tilburg de juiste keus is.

  • Kunststof kozijnen staan niet alleen voor kwaliteit, maar ook voor veiligheid. De kozijnen zijn namelijk inbraakwerend. Kunststof is oersterk materiaal, wat betekent dat het materiaal niet versplintert bij een poging tot inbraak.
  • Kunststof kozijnen zijn extra isolerend. De kozijnen van Belisol hebben zowel een warmte-isolerende als geluidsisolerende werking. Dit zult u vrij snel merken aan de dalende stookkosten.
  • U zou het misschien niet direct zeggen, maar kunststof is milieuvriendelijk. Dit vanwege de lange levensduur en de mogelijkheid om de kozijnen te recyclen aan het einde van de levensloop.

Belisol Tilburg

In de contreien van Oisterwijk vindt u de locatie van Belisol Tilburg.

Belisol Tilburg heeft een uitgebreide showroom met diverse modellen kunststof kozijnen. Eigenaar Jankees Padmos geeft u graag een rondleiding door de showroom. En voorziet u vervolgens van de juiste begeleiding. U kunt de vestiging de hele week bezoeken, behalve op zondag. Bekijk hier de openingstijden. Het adres van deze locatie is Jules Verneweg 21-14 in Tilburg. Wilt u telefonisch contact opnemen met één van de medewerkers? Dan kan dat via 013 513 62 03.

Ervaringen van klanten

Duizenden klanten voor u kozen voor kunststof kozijnen van Belisol Tilburg. Een aantal recente ervaringen:

Antoinette uit Oisterwijk: "Kunststof kozijnen zijn duur en ik geef het geld persoonlijk liever uit aan vakantie met gezin. Toch hebben we in het hele huis kozijnen laten vervangen door Belisol. En ....wat een "kado" en zegen is het. Ik ben er nog steeds dagelijks blij mee. Ons huis straalt luxe uit, het is lekker warm binnen en e.e.a is makkelijk schoon te houden. Scheelt enorm in stookkosten. Ik had al eerder een bericht en complimenten achtergelaten op de website, maar wil ten alle tijden referent blijven. Ik ben en blijf -als zeer tevreden klant- ambassadeur voor Belisol!"
"Het bezoek aan de showroom, en het persoonlijk contact, gaf voor ons de doorslag om met Belisol onze woning van kunststof kozijnen en dubbel glas te laten voorzien," onthult D. uit Tilburg. "De montage werd door de monteurs zeer vakkundig en zonder veel overlast uitgevoerd."

Wilt u meer ervaringen lezen over Belisol Tilburg? Ga dan naar de site van Klantenvertellen.nl of bekijk de recensies van onlangs opgeleverde kunststof kozijnen.

Zien we u bij Belisol Tilburg?

Graag helpen we ook u verder. U kunt direct een brochure aanvragen of een afspraak maken met een van de medewerkers van Belisol Tilburg. Samen gaan we op zoek naar een passende oplossing voor uw situatie. We zien u graag in onze showroom. Hopelijk tot ziens!