Kunststof kozijnen in Oisterwijk

Tegenwoordig kunt u niet meer om kunststof kozijnen heen. Belisol Tilburg is specialist in kozijnen. Wij plaatsen iedere dag kozijnen bij 150 gezinnen.

Nabij Oisterwijk vindt u Belisol Tilburg

Of u nu in een oud of een nieuw huis woont, kunststof kozijnen zijn er in veel verschillende soorten en maten. Zo is er voor iedereen een kozijn dat past.

Drie redenen waarom een kunststof kozijn aan te raden is:

Kunststof kozijnen hebben veel voordelen ten opzichte van andere materialen. Wij geven u drie redenen om te kiezen voor de kozijnen van Belisol Tilburg.

  • U zou het misschien niet direct zeggen, maar kunststof is milieuvriendelijk. Dit vanwege de lange levensduur en de mogelijkheid om de kozijnen te recyclen aan het einde van de levensloop.
  • Kunststof kozijnen zijn bestand tegen alle weersomstandigheden. Een kunststof kozijn is wind- en waterdicht.
  • Kunststof kozijnen zijn tegenwoordig amper meer te onderscheiden van de houten variant. Zo kunt u ook kiezen voor kozijnen met houtnerf, waardoor u het uiterlijk hebt van een houten kozijn, maar de kwaliteit van een kunststof exemplaar.

Belisol Tilburg

De locatie van Belisol Tilburg ligt op korte korte rijafstand van Oisterwijk.

Belisol Tilburg heeft een mooie showroom met een uitgebreid aanbod kunststof kozijnen. Eigenaar Jankees Padmos begeleidt u bij het maken van de juiste keuze voor uw woning. U kunt Belisol Tilburg bezoeken op afspraak, maar u bent ook zonder afspraak van harte welkom. De locatie is de hele week geopend, behalve op zondag. Bekijk hier de exacte openingstijden.U vindt Belisol op Jules Verneweg 21-14 in Tilburg. Wilt u telefonisch een afspraak maken of heeft u een dringende vraag? Dan kunt bellen naar 013 513 62 02. Eén van de medewerkers helpt u graag verder.

Referenties

Bij Belisol Tilburg hechten we veel waarde aan wat klanten vinden en denken. Daarom vroegen wij klanten naar hun ervaringen met Belisol. Hieronder vindt u een aantal recente reviews van klanten die kozen voor een kunststof kozijn van Belisol.

"De kunststof kozijnen zitten er nu een jaar in en wij zijn er erg tevreden mee," aldus Neal uit Oisterwijk. "De profielen zijn mooi en de monteurs die het erin zetten zijn ook vakkundig. Binnen een dag zat de gehele bovenverdieping erin."
Karin uit Oisterwijk: "In een klassiek pand uit 1895 kunststof kozijnen plaatsen leek me vrijwel ondenkbaar. Niettemin adviseerde Belisol toch om dit te doen en zij beloofden om de oorspronkelijke stijl en uitstraling te behouden. Uiterst beleefde en bekwame monteurs kwamen de klus klaren. Het resultaat was echt ongelooflijk. Zowel het buiten- als binnenaanzicht is echt in de stijl en ik kan nu gebruik maken van diverse kiepstanden om te ventileren. "

Meer reviews over Belisol Tilburg lezen? Deze vindt u op Klantenvertellen.nl. Hier vindt u foto's van recente geplaatste Belisol kunststof kozijnen.

Brengt u binnenkort een bezoekje aan de showroom van Belisol Tilburg?

Wordt u onze volgende tevreden klant? Vraag direct een brochure aan. Of maak online een afspraak met een van de medewerkers van Belisol Tilburg. Zij staan u graag te woord of maak online een afspraak met een adviseur van Belisol Tilburg. Graag verwelkomen we u in onze showroom. We kijken vrijblijvend - samen met u - naar de mogelijkheden en doen u een passend voorstel. Hopelijk tot snel!